Cleopatra’s Gold Slot

Image result for Cleopatra's Gold SlotReal Time Gaming on hiukan harvinaisempi pelinvalmistaja, mutta siltä on saatu markkinoille joitain tämän hetken suosituimmista peleistä, eli mistään aloittelijasta ei ole kyse. Cleopatra’s Gold Slot on yksi tämän tuottajan parhaimmista peleistä, sillä se omaa progressiivisen jättipotin ja pelin palautusprosentti on 95 %! Tämä slotti ei sisällä pelkästään huimia voittoja, vaan se antaa pelaajille mahdollisuuden uppoutua Kleopatran maailmaan ja päästä kokeilemaan toinen toistaan parempia bonusominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi wildit, ilmaiskierrokset ja skatterit. Muinaisen Egyptin teema on erinomaisesti toteutettu ja symboleina toimivat toinen toistaan mielenkiintoisemmat hieroglyfit. Jos siis haluat kokea uskomattomia elämyksiä Egyptin kuuman auringon alla ja jahdata kymmeniin tuhansiin, satoihin tuhansiin tai jopa miljooniin kohoavia potteja, on Cleopatra’s Gold Slot varmasti sinua varten!

Egyptin tunnelma vie mukanaan

Real Time Gaming ei ehkä omaa samaa suosiota kun tietyt alan isoimmat tekijät, mutta se ei silti ole mikään pieni tekijä pelialalla. Tältä tuottajalta on totuttu saamaan laadukkaita pelejä, joissa korostuvat erinomaiset lisäominaisuudet ja hauskat teemat, joiden parissa peliin on helppo unohtua. Toimivuus on erinomaista ja peli soveltuu sekä aloitteleville pelaajille, että kokeneille konkareille. Kuten monien muiden slottien kanssa, tähän peliin voidaan lähteä tutustumaan vaikka leikkirahalla, eli heti ei tarvitse laittaa omaa rahaa likoon. Tulee kuitenkin muistaa, että pelin suurin voitto on progressiivinen jättipotti, mihin ei tietenkään ole lainkaan mahdollisuuksia, jos oikeaa rahaa ei laiteta likoon. Kannattaakin ehdottomasti kokeilla peliä esimerkiksi pienemmällä panoksella alkuun, koska tämän avulla saadaan kuitenkin mahdollisuus siihen, että voitot ilmestyvät oikeana rahana myös kotiinpäin, oli kyseessä sitten senttejä, tai miljoonia!

Cleopatra’s Gold Slot yhdistää laadun ja jättipotit

Cleopatra’s Gold Slot on erinomainen esimerkki sellaisesta progressiivisesta jättipostista, josta löytyy myös luonnetta. Progressiivinen jättipotti tarkoittaa siis sitä, että aina kun joku pelaa Cleopatra’s Gold Slottia, menee panoksesta tietty osuus potin kasvattamiseen ja se voi kohota rajaamattoman suureen summaan, kunnes joku onnekas onnistuu sen nappaamaan. Pottia ei kasvata pelkästään tietyn kasinon pelaajat, vaan se kasvaa vaikka peliä pelattaisiin ihan eri paikasta. Kun mahdollisuus voittaa miljoonia yhdellä pyöräytyksellä yhdistetään niinkin kiehtovaan teemaan, kuin muinaiseen Egyptiin, on varmaa, ettei pelaaja jää kylmäksi, vaan pääsee nauttimaan jännittävistä hetkistä. Cleopatra’s Gold Slotti on rakennettu 5 rullan pohjalle ja siinä on myös 3 riviä. 3 x 5 asettelu onkin yleisimpiä slottien maailmassa, joten sen pelaaminen ei tuota kenellekään slotteihin perehtyneille ongelmia, eikä uudenkaan pelaajan tarvitse kuluttaa kovinkaan paljon aikaa, ymmärtääkseen miten peli toimii. Voittolinjoja Cleopatra’s Gold Slotista löytyy yhteensä 20 kappaletta ja se toimii RTG ohjelmiston alustalla. Symboleina käytetään tietenkin tuttuja merkkejä kuten 9, 10, J, Q, K ja A, mutta sen lisäksi teeman ympärille rakennetut symbolit tuovat asiaan jännitystä. Häitä ovat erilaiset hieroflygit, kuten kissat, ristit ja koristeet. Osa symboleista toimii erikoismerkkeinä, kuten wildeina tai scattereina. Selkeä suunnittelu ja yksinkertainen värimaailma muistuttaa automaattisesti Egyptin autiomaasta ja tuo hienosti esille värikkäät merkit, jotka valloittavat ruudun pelin alkaessa. Pyramidi symboli toimii scatterina ja lehtisarviainen puolestaan antaa avaimet jättipotin voittamiseen.

Ennen kuin päästään kokeilemaan miten nopeasti jättipotti ja muut mahtavat voitot osuvat kohdalle, tulee säätää peli omalle kukkarolle sopivaksi ja kokeilla, mihin kaikkiin asioihin voidaan vaikuttaa. Pelin valikko löytyy tietenkin alalaidasta, josta päästään vaikuttamaan sekä vedon suuruuteen, että linjojen määrään. HELP kohdasta päästääImage result for Cleopatra's Gold Slotn katsomaan minkälaisia voittoja eri yhdistelmät tuovat ja miten peli itsessään toimii. Tämän vierestä päästään säätämään vedon suuruutta ja peliin päästään käsiksi jo muutamalla sentillä. Jos taas halutaan laittaa enemmän kerralla menemään, voidaan kerralla laittaa jopa 5 kolikkoa linjaa kohden käyttöön. Valikon oikealla puolella on painikkeet voittolinjojen valitsemiselle ja niitä on yhteensä 20 kappaletta. Mitä useampi linja valitaan, sitä enemmän on mahdollisuuksia voittaa, mutta sitä enemmän yksi pyöräytys tulee maksamaan. Pienempi määrä linjoja voi tarkoittaa pidempää pelikokemusta, mutta voittojen mahdollisuus on pienempi. Linjavalikon vierestä päästään pyöräyttämään peli käyntiin ja mikäli halutaan voidaan valita AUTOPLAY ominaisuus, jolloin peli pyörii tietyn kierrosmäärän verran, tai siihen asti, ettei panoksia ole enää jäljellä. Oma saldo näkyy pelin yläpuolelta oikealta puolelta, vedon suuruus näkyy keskellä ja voittojen saldo oikealla. Progressiivisen jättipotin summa on myös koko ajan näkyvillä, eli se kohoaa pelaajan silmissä jokaisen kierroksen myötä, jollei sitä saada lunastettua itselle.

Cleopatra’s Gold Slot wildit ja scatterit

Cleopatra’s Gold Slottissa ei ehkä ole mitään laajinta valikoimaa lisäominaisuuksia, eikä esimerkiksi bonuspelejä ole lainkaan. Silti käytössä on scatterit ja wildit, jotka voivat tuoda pelaajille kertoimia, ilmaiskierroksia ja tietenkin mahtavia voittoja. Kaikki nämä antavat myös mahdollisuuden päästä lähemmäs jättipotin voittamista, joten ei kannata missään nimessä unohtaa perinteisten lisäominaisuuksien arvoa vaan nauttia niiden antamista yksinkertaisista eduista.

  • Wildit ja kertoimet

Wildina toimii tietenkin itse Kleopatran symboli ja tämä on samalla jokeri kortti, eli pystyy toimimaan minä tahansa muuna symbolina, paitsi scatter symbolina. Mikäli näitä symboleita saadaan ruudulle, alkaa myös kertoimia tulemaan enemmän. Joka kerta kun voittavassa yhdistelmässä, eli linjassa, on wild symboli, saadaan kaikki voitot tuplana! Näin voidaan helposti saada pienemmätkin voitot isoiksi, koska kaikki tulee kaksinkertaisina.

  • Scatterit

Scatterina toimii tässä pelissä pyramidin kuva, joka onkin yksi parhaiten tunnettuja Egyptin maamerkkejä. Scatter symbolilla on muutamia ominaisuuksia, jotka ovat toinen toistaan parempia. Ensimmäinen ominaisuus on se, että mikäli niitä ilmestyy 2 kappaletta, tai enemmän, minne tahansa rullille, se muuttuu miksi tahansa symboliksi, jolloin voittojen mahdollisuus on taas suurempi. Lisäksi kaikki voitot tullaan kertomaan sen mukaan, kuinka monta scatter symbolia ruudulla on. Kaksi scatteria tuo 2 x kertoimen, kolme scatteria taas tuo 5 x kertoimen, neljä scatteria antaa 20 x keertoimen ja viisi scatteria tuo järjettömän 500 x kertoimen! Viisi pyramidi symbolia on siis se, mitä monet pelaajat metsästävät, koska voitot voivat nousta hyvinkin pienellä panoksella järjettömiin mittoihin!

  • Ilmaiskierrokset

Scatter symbolilla on myös mahdollisuus aktivoida Cleopatra’s Gold Slotin ilmaiskierrokset. Mikäli scattereita saadaan 3 tai useampi, päästään nauttimaan heti 15 ilmaiskierroksesta. Ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot tulee automaattisesti 3 x kertoimella. Ilmaiskierroksia on myös mahdollisuus saada lisää, sillä mikäli pyramidi symboleita on taas kolme tai useampi ilmaiskierrosten aikana, saadaan uudet 15 ilmaiskierrosta!

  • Lehtisarviaisten tuomat voitot

Cleopatra’s Gold Slotti omaa myös mahtavan ominaisuuden, jossa scarabit, eli lehtisarviaiset, voivat tuoda kerralla 1 000 kolikon jättipotin! Tähän tarvitaan kuitenkin onnea sen verran, että rullilla on samaan aikaan 5 hyönteistä ja niiden tulee olla tietyllä voittolinjalla!

  • Progressiivinen jättipotti

Toisin kuin monissa muissa peleissä, Cleopatra’s Gold Slotissa jättipotin voi voittaa kuka tahansa. Se siis voidaan voittaa koska tahansa, sillä sen saaminen on täysin sattumasta kiinni. Mikäli onni osuu pelaajan kohdalle, lisätään progressiivisen jättipotin summa muihin voittoihin.