Crocodopolis Slot

Image result for Crocodopolis SlotCrocodopolis Slotti kuljettaa pelaajan tutustumaan Egyptin kulttuurin saloihin ja pääsemään kosketuksiin oman luontonsa kanssa. Crocodopolis kaupungissa pärjäävät ne, jotka onnistuvat miellyttämään muinaisia jumalia ja avaavat tiet salaperäisten pyramidien sisälle, jossa tietenkin pelaajaa odottaa mahtavat aarteet ja omaisuudet. Crocodopolis Slotti on Microgaming pelinvalmistajan tuotos, joka on saanut hurjan suosion siitä lähtien, kun se julkaistiin. Vaikka peli ei ehkä ole viimeisimpiä uutuuksia, on se edelleen monen pelaajan suosikki ja onnistuu pysymään modernien pelien rinnalla erinomaisesti toteutetun kokonaisuuden ansiosta. Erityisesti pelaajia tulee miellyttämään pelin runsaat bonusominaisuudet, joiden avulla slotista voidaan muuttaa vaikka oma henkilökohtainen kultakaivos. Kokeile miten Crocodopolis Slotti sopii omaan napaan ja voit pian huomata olevasi pyramidin uumenissa, kasvotusten järjettömän aarteen kanssa.

Microgamingin peli – tietenkin!

Crocodopolis Slot on yksi Microgamingin parhaimmista peleistä ja hiukan harvinainen tuotos valmistajalta, sillä sen erikoiset ratkaisut bonusten suhteen ovat rohkea veto tuottajalta, joka yleensä pysyy suhteellisen turvallisten ja hyväksi todettujen ratkaisujen parissa. Crocodopolis Slot on kuitenkin erinomainen slotti ja Microgaming saisi ottaa tästä oppia, uskaltaen käyttää luovuutta hyödykseen hiukan enemmän! Pelissä on todella upeat grafiikat ja hauska teema, mikä auttaa pitämään sitä suosiossa.

Crocodopolis Slot tunnelma

Kun peli avataan eteen avautuu Crocodopoliksen upea aavikko maisema. Taustalla komeilee loputon sahara, paahtavan auringon alla. Sielä täällä voi nähdä pieniä merkkejä elämästä, kuten vihreämmän keitaan ja kamelit, jotka jatkavat askel toisensa jälkeen loputtomalla vaelluksella. Pelin reunoina toimii selkeä vihreä kehys, joka auttaa erottamaan värikkäät merkit aavikon maisemasta. Musiikki vie mukanaan heti ja rullien pyöriessä pelaaja on kuin hypnotisoituneena ruudun ääressä. Pelissä on 5 x 3 suunnittelu, eli rullia on 5 kappaletta, kun taas rivejä on yhteensä 3 kappaletta. Voittolinjoja on tarjolla 25 kappaletta, eli melkein minkälainen yhdistelmä tahansa voi tuoda pelaajalle runsaasti voittoja. Yleisimpinä symboleina ovat 9, 10, J, Q, K ja A, jotka ovat myös pelin heikoimmat merkit, sillä niillä voittoja tulee vähiten. Enemmän kolikoita kilahtelee omaan pussiin kun ruudulle ilmestyy ankh merkki, papyrukselle kirjotettuja hieroglyfejä, hyönteiskoriste tai erilaiset Egyptiläiset jumalat. Wild korttina toimii tietenkin krokotiili jumala itse, joka onkin jo nimen innoittajana. Scatterina puolestaan on kultainen pyramidi.

Panosta kunnolla ja valitse voittolinjat

Yleensä Microgaming peleissä on tietty tuttu valikko, mutta Crocodopolis Slotissa tehdään myös tässä poikkaus. Info painikkeesta päästään tarkastelemaan pelin sääntöjä ja Lines painikkeesta pelaaja voi päättää, kuinka monta voittolinjaa otetaan käyttöön. Vedon suuruus päästään valitsemaan valikon oikealta puolelta ja MAX nappeja on yhteensä 2 kappaletta, toisella voidaan laittaa heti suurin mahdollinen panos ja toisella voidaan valita automaattisesti kaikki voittolinjat. Valikon alapuolelta pelaaja pääsee kurkkaamaan oman tilinsä saldImage result for Crocodopolis Sloton, yhden vedon hinnan, sekä pelissä saadut voitot. Gamble ominaisuus näkyy tässä vaiheessa vielä harmaana, mutta voittojen avautuessa päästään kokeilemaan sitäkin. Nämä kaikki ovat hyvin perinteisiä säädöksiä, mutta nyt tulee muistaa, että Crocodopolis Slot omaa erittäin erikoisen bonustoiminnon, Slide a Wild ominaisuuden. Tämä löytyy peliruudun vasemmasta laidasta ja pelaajat voivat liikuttaa sitä rullilla oman valintansa mukaan. Tutustu lisäominaisuuksiin ja selvitä, mihin rullalle Slide a wild kannattaa asettaa!

Crocodopolis Slotin lisäominaisuudet

Crocodopolis Slotti antaa pelaajille runsaasti erilaisia mahdollisuuksia päästä nauttimaan bonuksista ja lisäominaisuuksista. Niiden avulla voitot voivat tuplaantua, tai ilmaiskierroksia voidaan saada helposti lisää. Parhaimmillaan pelistä voidaankin voittaa jopa 5 000 kolikkoa ja 95.36 % palautusprosentilla mahdollisuudet pienempien voittojen saantiin eivät ole ollenkaan huonot. Crocodopolis Slotti sisältää esimerkiksi seuraavat mahtavat lisäominaisuudet:

  • Slide a Wild ominaisuus

Slide a wild, eli liukuva wild ominaisuus on yksi pelin parhaimmista ominaisuuksista, mutta vaatii pelaajalta hiukan opettelua, ennen kuin sen toiminta ymmärretään kokonaan. Peliin sisältyy siis Wild slider, eli Wildin liikuttaja, joka voidaan asettaa minkä tahansa rullan päälle ja kun sille rullalle osuu wild, päästään kokemaan pelin parhaimpia ominaisuuksia.

  • Wild slider ensimmäisellä rullalla

Kun slider asetetaan ensimmäiselle rullalle ja siihen osuu wild kortti, voitot tullaan tuplaamaan, mikäli voittolinjassa on mukana krokotiili.

  • Wild slider toisella rullalla

Kun slider asetetaan toiselle rullalle ja siihen osuu wild kortti, voitot tullaan triplaamaan, mikäli voittolinjassa on mukana krokotiili.

  • Wild slider kolmannella rullalla

Kun slider asetetaan kolmannelle rullalle rullalle ja siihen osuu krokotiili, se tulee leviämään expanding wildin tapaan ja täyttämään koko rullan kolme. Muut rullat tulevat liikkumaan uuden kierroksen, mikä tietenkin mahdollistaa erinomaisen lopputuloksen.

  • Wild slider neljännellä rullalla

Kun slider asetetaan neljännelle rullalle ja siihen osuu wild kortti, voitot tullaan triplaamaan, mikäli voittolinjassa on mukana krokotiili. Etu on sama, kun sliderin ollessa toisella rullalle.

  • Wild slider viidenellä rullalla

Kun slider asetetaan viidennelle rullalle ja siinä olevat merkit muuttuvat wildeiksi, tullaan kaikki voitot triplaamaan.

  • Ilmaiskierroksien taikaa Crocodopolis Slotissa

Tässä pelissä kultainen pyramidi toimii scatterina ja mikäli näitä ilmestyy vähintään kolme kappaletta, minne tahansa rullille, päästään nauttimaan ilmaiskierroksista. Niitä saadaan kerralla yhtä aikaa 12 kappaletta ja ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot tullaan aina automaattisesti tuplaamaan. Lisäksi ilmaiskierroksia voidaan kauhoa lisää, kunhan scatter pyramideja ilmestyy rullille riittävästi myös ilmaiskierrosten aikana.

  • Voittojen tuplaaminen

Voittojen tuplaaminen onnistuu Crocodopolis Slotissa Gamble painikkeen avulla. Aina kun pelaaja saa itselleen voittoja, annetaan tälle mahdollisuus tuplata koko summa. Tässä pelissä voidaan myös saada nelinkertaistettua voitot, sillä tuplaaminen onnistuu arvaamalla oikein piilossa olevan kortin väri, kun taas nelinkertaiseksi voitot muuttuvat oikean maan arvauksella. Jos kuitenkin arvaus menee huti, eikä sattuma suosinut pelaajaa, katoavat kaikki kyseessä olleet voitot kokonaan. Tämä takia tuleekin olla malttia voittojen kanssa, eikä lähteä kokeilemaan onnea isoilla poteilla. Pienten ja mitättömien voittojen kanssa Gamble ominaisuudesta voi kuitenkin olla hyötyä, kunhan pelaajaa ei harmita, jos voitot katoavat kokonaan.

Mieti tarkkaan, minkä bonuksen valitset

Koska sloteissa ei oikeastaan ole mitään voittavaa strategiaa, ei varmaa suunnitelmaa Crocodopolis Slotissa pärjäämiseen voida antaa. Tässä pelissä pelaajalla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa voittojen todennäköisyyteen ja summaan suhteellisen paljon. Avaimena on esimerkiksi Gamble ominaisuus, jolla voidaan tuoda kotiin kaksi kertaa enemmän voittoja, tai menettää kaikki kerralla. Sen lisäksi Wild sliderin käyttö on taktikointia, jolla pelaaja voi yrittää päihittää pelin. Mikäli slider laitetaan ensimmäisille rullille, on mahdollisuudet saada wild huomattavasti isompia, kuin jälkimmäisten rullien kanssa. Tämä johtuu siitä, että jälkimmäisten rullien kohdalla voitot kohoavat huomattavasti suuremmiksi, jolloin tietenkin myös mahdollisuudet voittaa niitä pienenevät.

Crocodopolis Slot yhteenveto

Crocodopolis Slot on erittäin viihdyttävä peli, joka antaa pelaajalle harvinaisen mahdollisuuden vaikuttaa lopputulokseen. Erityisesti bonusominaisuudet tuovat peliin paljon vuorovaikutusta, mikä saa tämän slotin erottumaan edukseen ja nostaa sen arvosanaa paljon. Tietenkin myös peli itsessään on hurmaava kokonaisuus, johon on helppo tykästyä. Grafiikat on toteutettu laadulla ja äänimaailmassa on huomioitu kattavasti eri tilanteet ja onnistu luomaan sellainen tunnelma, jossa pelaaja viihtyy.