Rabbit in the Hat Slot

Image result for Rabbit in the Hat SlotNyt on mahdollisuus päästä seuraamaan kaikkien aikojen suurimman taikurin klassista esitystä, joka on täynnä ihmeitä ja jännitystä! Tästä esityksestä ei puutu mitään: oikea taikasauva tekee taikojaan, kanit ilmestyvät hatuista ja lavalta löytyy välineitä mitä uskomattomimpiin temppuihin. Microgamingin vuonna 2015 julkaisema Rabbit In The Hat videokolikkopeli ja sen taikuri lumoaa pelaajansa tällä upeita taikatemppuja kuvaavalla maagisella teemallaan, joka tekee tästä pelistä täydellisen viihdyttävän. Modernit grafiikat ovat hyvin korkealaatuisia, mikä imartelee pelin moninaisia symboleita, toimintoja sekä koko pelin taianomaista ilmettä. Vaikka taikatemput ovat tämän pelin idea, eivät sen tuomat todelliset voittomahdollisuudet ole ollenkaan tempuista kiinni. Tämä peli tarjoaa nimittäin pelaajilleen mitä upeimpia bonuksia sekä päätä huimaavan jackpotin, joka on jopa 90 000 kolikkoa. Rabbit in the Hat slotin palautusprosenttikin on varsin mukavissa lukemissa, 97 %. Valmistaudu siis hämmästymään ja liity mukaan seuraamaan showta, jossa kaniinit pomppaavat hatuista tuoden mukanaan mitä voittoisimpia yllätyksiä!

Peruspeli

Rabbit in the Hat on viiden kelan, kolmen rivin ja vain yhdeksän voittolinjan videokolikkopeli, jonka yksinkertaisesta pelaamisesta nauttii myös uudetkin pelaajat. Simppeli ollessaan ei tämä peli kuitenkaan jätä pelaajaa helposti tyhjin käsin, vaan tarjoilee melko helposti käteisvoittoja sekä muita palkintoja. Pelin kaikki yhdeksän voittolinjaa ovat kiinteitä eli ne ovat kaikki aktiivisia pelaamisen aikana, eikä niitä pysty itse säätämään. Tämä kuitenkin lisää pelaajan voittomahdollisuuksia sekä tietenkin helpottaa itse pelin aloittamista, ja kolikkojen arvoja säätämällä voi muokata pelin panokset omaan pelityyliin sopivaksi. Autoplay toiminto antaa pelaajalle mahdollisuuden ottaa rennosti ja nauttia showsta samalla kun kelat pyörivät omaa tahtiinsa.

Lähes kaikki pelin kaikki symbolit ovat mitä perinteisimpiä taikurin esitykseen kuuluvia asioita, aivan kuin alan käsikirjasta otettuja. Alemman arvon symbolit on kuitenkin valitettavasti otettu pelikorttipakan numeroista sekä kirjaimista, ja pelissä ne ovat A, K, J, Q, 9 ja 10. Kyseiset symbolit kantavat kuitenkin teeman mukaisesti tiettyjä taikurin esineitä mukanaan, kuten pelikortteja, taskukelloa ja metallirenkaita. Korkeamman arvon symboleihin puolestaan kuuluu kaikImage result for Rabbit in the Hat Slotki kiinnostavat taikatemppuvälineet. Ruudulta voi löytää vahvalla kettinkilukolla sinetöidyn ja vedellä täytetyn lasilaatikon, kultaisilla yksityiskohdilla koristellun lukollisen arkun sekä punavalkoisen maalitaulun, joka on muutaman tikarin lävistämä. Lisäksi kaikista suurimman arvon omaavien symboleiden joukkoon kuuluu tietenkin itse suuri taikuri, tämän viehättävä avustajaneitonsa sekä koko shown päätähti: rusettikaulainen veikeän näköinen pieni kani, joka näyttää nauttivan esiintymisestä varsin paljon.

Tässä videokolikkopelissä ei ole scatter symbolia, mutta wild symbolina toimii taikurin suuri silinterihattu, joka ylösalaisin ollessaan esittelee pelaajalle sen sisällä olevia taikuuksia. Kyseinen hattu todella pitää sisällään varsin mielenkiintoisia asioita, sillä sen tuomat voitot ovat tässä pelissä massiiviset. Mikäli silintereitä saa keloille viisi kappaletta voittoyhdistelmään, on palkintona täysillä panoksilla pelatessa jopa 10 000 kolikon voitto. Siinäpä vasta hattutemppu!

Erikoistoiminnot

Rabbit in the Hat slotti viihdyttää pelaajiaan upean teemansa lisäksi myös jopa neljällä erilaisella bonustoiminnolla. Se on varsin erityinen muihin kolikkopeleihin verrattuna ainakin yhdestä syystä: sen mahtavat bonuskierrokset perustuvat kelojen yläpuolella oleviin taikahattuihin. Kyseinen toiminto on nimeltään Magic Hats, ja se antaa pelaajalle mahdollisuuden voittaa maukkaita palkintoja jokaisella pyöräytyksellä. Peruspelin aikana taikuri heilauttaa taikasauvaansa ja antaa satunnaisesti pelaajalle bonuspelejä sisältäviä hattuja neljän erilaisen taikahatun joukosta. Hatut ilmestyvät viidennen eli viimeisen kelan päälle, ja jokainen hattu siirtyy yhden kelan vasemmalle jokaisella pyöräytyksellä. Mikäli jollain kelalla on wild symboli sen pysähtyessä, kyseisen kelan yläpuolelle siirtyneen taikahatun palkinto aktivoituu ja suloinen kani hyppää hatusta sensaatiomaisesti hymyillen ulos. Jokainen neljästä taikahatusta pitää sisällään oman jännittävän bonustoimintonsa.

Sininen taikahattu on nimeltään Free Spins ja se nimensä mukaisesti pitää sisällään ilmaiskierroksia, joiden määrä ilmestyy hattuun sen aktivoituessa. Kierroksia voi saada palkinnoksi jopa 50 ja koko pelin 90 000 kolikon jättipotti on mahdollista saada niiden aikana. Jokaisella ilmaiskierroksella taikahattuja tulee kelojen yläpuolelle lisää sitä mukaa kun niitä tippuu vasemmalle liikkuessaan kelojen päältä pois. Myös ilmaiskierrosten aikana kelalle ilmestyvän wildin päällä oleva hattu tuo pelaajalle palkinnon ja ilmaiskierrokset voivat aktivoitua uudelleen tuoden 10 kierrosta lisää. Ilmaiskierrosten päätyttyä kaikki jäljellä olevat hatut vievät keloilla siirtymisensä loppuun asti, kunnes tipahtavat vasemmalla laidalla pois.

Punainen taikahattu on nimeltään Wild Reel –hattu, joka laajenee koko kelan mitalle saaden sen kokonaan wildiksi. Laajentunut wild kela voi myös kloonata itseään joko vasemmalle tai oikealle tai molempiin suuntiin, jolloin lopputuloksena voi olla jopa neljä täysin wildin vallassa olevaa kelaa. Vihreä hattu on nimeltään Cash Hat ja kuten nimestä voi päätellä, se lahjoittaa pelaajalle rahapalkinnon. Palkinnon määrä riippuu pelaajan asettamasta kokonaispanoksesta. Lopuksi on violetti kysymysmerkillä varustettu taikahattu, joka antaa pelaajalle palkinnoksi jonkin yllä mainituista bonustoiminnoista.

Ulkoasu

Rabbit in the Hat on videokolikkopeli, jonka grafiikat ovat suoraan sanoen huippuluokkaa. Koko pelin toteutus on teemaa myöten loistava, ja taikurin lava on todella laitettu tähän peliin pystyyn. Kelat ovat kuin taulu, jonka takana näkyy tähdillä ja kuilla koristeltu punainen esirippu ja kelojen oikealla puolella seisoo hienoihin esitysvaatteisiin sonnustautunut, itsevarman näköinen taikuri. Ilmaiskierrosten alkaessa kelojen vasemmalle puolelle ilmestyy purppuran värisen taikapilven mukana taikurin kaunis avustaja, joka kantaa ilmaiskierroksia mainostavaa kylttiä kädessään. Symbolit on piirretty varsin hyvin ja erityisesti taikurin symboli on mielenkiintoinen tämän tehdessä siinä juuri maagista korttitemppua. Yleisesti ottaen pelikorttien merkit antavat videokolikkopeleille miinuksen niiden ottamisesta symboleiden täytteeksi, mutta tässä pelissä ne eivät kaikessa loistossaan ja hienosti toteutettuina näytä ollenkaan huonoilta.

Animaatiot ovat tässä pelissä ensiluokkaisia: erilaisia toimintoja ja hattujen aktivointia säestävät eriväriset kimaltavat taikapilvet, jotka luovat aitoa taianomaista tunnelmaa pelin pelaamiseen. Hatuista voi myös nähdä kaniinien hauskan näköiset korvat heilumassa jännittävästi sillä aikaa, kun kelat pyörähtelevät. Myös laajentunut wild on todellinen mestariteos, sillä se ilmestyy koko kelan mittaisen peilin muodossa, jonka kuvajaisesta voi nähdä tusinoittain pieniä kaniineja heilumassa iloisesti.

Pelin taustaäänet luovat todellista taikuriesityksen tunnelmaa, mikä on varsin viihdyttävää peliä pelatessa. Ilmaiskierrosten aktivoituessa voi kuulla yleisön kannustavat aplodit ja hurraa huudot, ja samalla myös slotin hauska ja pirteä taustamusiikki lähtee soimaan antaen pelaajan kasvavalle jännitykselle lisäpuhtia.

Pelattavuus

Rabbit in the Hat videokolikkopeliä pääsee pelaamaan myös kodin ulkopuolella, sillä peli on optimoitu myös mobiililaitteille. Suomalaisillekin suunnatuilta nettikasinoilta pelin voi löytää muun muassa Unibetin, Redbetin, Casumon ja Rizkin valikoimista.

Lopuksi

Rabbit in the Hat on Microgamingin ammattilaisten varsinainen korkean laadun taidonnäyte: tämä nopean tahdin omaava videokolikkopeli on täynnä yllätyksiä, mahdottoman upeita grafiikoita ja tietenkin rahallisia voittoja. Design on viety tappiin asti ja symbolit suunniteltu huolellisesti. Pelin viihdyttävä ja ainutlaatuinen Magic Hat toiminto saa aikaiseksi mukavan tunteen, että on jatkuvasti aivan voiton partaalla ja kyseinen toiminto kyllä tuokin pelin parhaimmat voitot. Kokonaisvaltaisesti on tässä täyden paketin videoslotti, joka viihdyttää ihastuttaa ja ilostuttaa palkinnoillaan.