Wild Wild West: The Great Train Heist

Image result for Wild Wild West: The Great Train HeistVilli länsi

Kuuma tuuli kuljettaa pölyävää hiekkaa rauhattomana pitkin tietä, joka kulkee läpi harvaan asutun kaupungin. Kavioiden kopse käy tietä vasten, jolla hevoset laahustavat laiskan näköisinä eteenpäin kuumassa ilmassa. Kaupungissa on majatalo, saluuna ja seriffin toimisto. Saluunassa istuu sen näköistä porukkaa, että heihin ei haluaisin törmätä pimeällä kujalla. Ihmisiä kuljee kadulla päivän askareissaan ja kukaan ei osaa aavistaakkaan, että heidän joukossaan on ryhmä, joka aikoo ryöstää junan!

Villi länsi on käsite joka pohjautuu osaksi todellisuuteen ja osaksi historian romantisointiin. Yleensä villillä lännellä tarkoitetaan aluetta joka sijaitsee Yhdysvaltojen länsiosassa ja 1800-luvulla siellä vallitsivat laittomat olosuhteet, joista kertovat monet todet ja keksityt seikkailut.

Rajaseudulla (frontier) asuivat uudisasuttajat joiden elämään, monet villin lännen seikkailut pohjautuvat. Rajaseudulla tarkoitetaan kiinteästi asutetusta alueesta poikkeavaa, “rajan” lännen puoleista aluetta, jossa oli vapaata maata mitä kukaan ei omistanut. Täältä kuka tahansa pystyi valtaamaan ilmaiseksi itselleen maa-alueen. Rajaseutua olivat muun muassa nykyisten osavaltioiden alueet, kuten Texas, Kansas, Oklahoma, Nebraska sekä Etelä- ja Pohjois-Dakota.

Villiin länteen sijoittuu paljon suosittuja seikkailukirjoja, elokuvia sekä pelejä. Näissä tarinoissa on kaksin taisteluita, väijytyksia ja huimia seikkailuita junilla ja hevosilla.

Wild Wild West: The Great Train Heist

Junan ryöstössähän on tarkoituksena viedä rahaa tai jotakin arvokasta junan lastista tai matkustajilta. Elokuvissa monesti nähdään kuinka konnat hyppäävät hevosen selästä junan kyytiin ja ampuvat virkamiehiä hypyn aikana. Nykypäivänä ryöstöt ovat harvinaisia tietoliikenteen ja junien kovan nopeuden takia, mutta villissä lännessä ne olivat yleisiä. Junilla lähetettiin esimerkiksi idästä käsin palkkiorahaa lännen työntekijöille ja tästä syystä junissa tiedettiin olevan arvokkaita saaliita.

Junissa oli painavat kassakaapit, joissa rahaa säilytettiin ja vain kassakaapin vartija tiesi lukon yhdistelmän. Kun junaan tulivat ryöstäjät, joutui vartija usein katselemaan revolverin piippua. Sitten kun dynamiittia alettiin käyttää, voitiin kassakaappi murtaa senkin avulla. Usein ryöstettiin myös junan matkustajat, jotka joutuivat luopumaan kaikesta arvokkaasta omaisuudestaan, koruistaan ja rahoistaan.

Junaryöstö on sellainen aihe, josta saa varmasti myös mielenkiintoisen kolikkoImage result for Wild Wild West: The Great Train Heistpelin. Ruotsalainen NetEnt näytti osaamisensa vuoden 2017 alussa tässä pelissä, joka ei tosissaan kalpene villin lännen tarinoille. Tätä ryöstökeikkaa voit kokeilla ilmaiseksi tai pelata aivan oikealla rahalla, jolloin pääset keräämään myös oikeita rystösaaliita! Riskit ovat aina olemassa, mutta niin kuin villissä lännessäkin, ne on vain otetava jos halutaan voittaa.

Tätä kolikkopeliä päästään pelaamaan monilla eri kasinoilla jotka sopivat suomalaisellekin pelaajalle mainiosti. Wild Wild West: The Great Train Heist on slotti kuin suoraan vanhoista jännittävistä länkkärisarjakuvista. Tätä peliautomaattia voidaan pelata kaikilla laitteilla tietokoneesta älylaitteisiin ja puhelimiin. Joten se kulkee pelaajaa viihdyttämässä missä vain. Palautusprosentti on pelissä verrattaen korkea ja se onkin 96,7 prosenttia.

Ulkoasu

Tämä slotti ansaitsee erityistä kiitosta upeasta ulkoasustaan sekä aidon tunnelman luovasta äänimaailmastaan. Visuaalinen tyyli pelissä on kuin suoraan lännen sarjakuvista puhekuplineen ja hienot ääniefektit sekä grafiikat ovat sen tasoisia, että niiden eteen on nähty selvästi aikaa ja vaivaa, jotta pelaajan pelikokemus olisi täydellinen. Grafiikoissa voi huomata pieniä hauskoja yksityiskohtia jotka on lainattu suoraan lännen tarinoista, kuten kuudesti laukeava rulla joka toimittaa pyöräytysnappulan virkaa.

Musiikit pelissä ovat mainion humoristiset ja mukaansa tempaavat ja ne luovat vaikutelman vilkkaasta seikkailusta, jossa sankarit ja roistot taistelevat keskellä junaryöstöä. Äänimaailma ja musiikki osuvat nappiinsa ja rakentavat mielikuvan ja tunnelman joka vielä klassisiin maisemiin suoraan villiin länteen.

Pelin toiminnot

The Great Train Heist kolikkopelissä on viisi rullaa ja kymmenen voittolinjaa. Tätä peliä voi pelata jo pelkästään kymmenellä sentillä per kierros, joten pienilläkin rahoilla pääsee nauttimaan jännityksestä. Pelin parasta hauskuutta ovat bonuspeli, ilmaiskierrokset sekä harvinaiset neljä erilaista wild-symbolia.

Bonuspeliä pelatessa voi onnistua jopa saamaan voittonsa kerrottua 50-kertaisena ja ilmaiskierroksiakin voi saada 30 kappaletta.

Wildin valintaa varten saa pelaaja pyöräyttää onnenpyörää, josta voi saada käyttöönsä ihan normaalin wild-ominaisuuden, voitot tuplaavan wildin, venyvän wildin tai sitten laajenevan wildin. Eli mahdollisuuksia on siis monia tässäkin asiassa. Vaarallisia tilanteita ja jännitystä on siis tarjolla tässä vauhdikkaassa slotissa ja sarjakuvamaiset grafiikat viimeistelevät pelikokemuksen. Vähempää ei toki NetEntiltä saata odottaakaan jos on aiemminkin pelannut kyseisen pelifirman pelejä.

Wild Wild West -The Great Train Heist on peli jonka pelaaminen on todella viihdyttävää ja sen parissa voi yllättäen vierähtää vaikka pidempikin aika. Pelissä ei sinänsä teknisesti ole mitään kovin ihmeellistä mutta toteutus on sen verran onnistunut, että peli kietoo pelaajan pauloihinsa nopeasti. Maksimipanoksella pelatessa ovat voittosummatkin jo aika mukavia, koska jos pelaaja onnistuu saamaan panoksensa 500-kertaisena takaisin, on voittopotti jo 50 000 euroa.

Panosta voidaan säätää tässä pelissä halutun arvoiseksi kahdesta säätimestä. Toisella säätimellä voidaan valita panoksen taso, eli kuinka monta kolikkoa halutaan pelata per pelilinja ja toisella säätimellä valitaan arvo, jolla kolikot muunnetaan euroiksi. Kolikon arvo voi olla 10 sentistä 1 euroon, ja jos panokseksi valitaan yhden euron arvo, panos on yhteensä silloin 10 euroa.

Tämän kolikkopelin symboleina toimivat neljä eri korttipakan maata. Pata ja hertta tuottavat viidestä osumasta 100 kolikkoa voittoa. Näiden lisäksi on vielä arvokkaampia symboleja ja näihin kuuluvat neljä rosvoa nimeltään Jesse James, Butch Cassidy, Sundance Kid ja Etta Place. Ettan symboli tuottaa pelaajalle eniten voittoa, sillä tämän symbolin viidestä osumasta voitta jopa 500 kolikkoa.

Wild Wild West: The Great Train Heist kolikkopelin wild-symbolit

Slotin vetonaulana on sen neljä eri wild-symbolia. Peruspelissä toimii aivan tavallinen wild, joka on tuttu monista muistakin kolikkopeleistä. Ilmaiskierroksilla päästää tutustumaan erikoiswildeihin. Yksi vaihtoehdoista on laajeneva wild, joka laajenee rullalle pituussuunnassaan ja täyttää silloin koko rullan. Jos 2x kerroin-wild osuu rullalle, pelaaja saa luonnollisesti silloin voiton tuplana. Leviävä wild puolestaan leviää yhteen sen vieressä sijaitsevaan merkkiin ja muuttaa senkin wildiksi. Tämä ominaisuus toimii myös viistosuuntaan.

Bonuspeli

Wild Wild West -slotissa on erikoisominaisuutena bonuspeli, joka tuo lisää jännitystä peliin ja sen ansiosta on myös mahdollista saada isompia voittoja. Tässä kolikkopelissä on esimerkiksi sellainen bonuspeli, mihin voi päästä jos onnistuu pyöräyttämään rullille kolme aarrearkkua. Nämä aarrearkkusymbolit esiintyvät rullilla yksi, kolme ja viisi. Tämän jälkeen ruudulle tulee kolme aarrearkkua, joista pelaaja pääsee valitsemaan yhden klikkaamalla sitä. Arkuissa odottaa käteispalkintoja, joten kannattaa miettiä tarkoin minkä valitsee. Palkinto voi olla 5 – 50 kertainen panoksesi.

Ilmaiskierrokset

Ilmaiskierroksia voi voittaa saamalla mihin tahansa rullille seiskan symboleita. Näitä kannattaakin tarkkailla, sillä jos saat vähintään kolme seiskaa, niin voitat kymmenen ilmaiskierrosta. Jos taas saat neljä seiskaa, voitat palkinnoksi 20 ilmaiskierrosta. Jos saat jokaiselle viidelle rullalle seiskan, niin saat omaksesi täydet 30 ilmaiskierrosta, joka onkin jo todella hyvä suoritus! Ennen ilmaiskierrosten käynnistymistä ruudulle tulee onnenpyörä, joka pyörii. Voit pysäyttää pyörän haluamaasi kohtaan klikkaamalla ja näin saat tietoosi wild-ominaisuuden, joka pysähtyy viisarin osoittamaan kohtaan.